nurun's FotoPage

By: nurun honeym

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Thursday, 17-Jul-2008 01:13 Email | Share | | Bookmark
Jenjalan ke A' Famosa Melaka...

sama dan serupa...
splash...
ada red indi...
View all 6 photos...
actually gambo ni memang ada dalam laptop... tu yang aku upload ni. al-maklumlah lame x update fp ni. kami gi a famosa ni tahun lepas la ingat2 aku... seronot betul la kat situ. macam2 ada... bekbudak memang seronok la kalu di bawa ke sana. mak budak ngan bapak budak pun boleh tahan la seronoknyer... buleh mandi-manda... ada macam2 show... siang malam show x renti2... pelakon2 show sama je untuk show mana2 pun... namun begitu, satu pesanan dari pihak penaja... bagi sesiapa yang bawa anak dan anak2 yang dah pandai cakap ' nak itu.. nak itu... nak itu jugak... waaa... ' sebelum datang sini silalah cocok kad rimau korang kat dinding dulu... dan keluarkanlah hasil penat lelah korang keje yang sebulan tu lebih daripada biasa... pasal tempat ni sekali aku rasa macam tempat untuk makcik dan pakcik kayo jer...


Friday, 4-Jul-2008 04:38 Email | Share | | Bookmark
Memory dulu...

anak ayah...
ewah... ada macam abang Tuah tak ?
ibu... tolong turunkan zafran...




pic ni adalah diantara pic yang paling aku suka. zafran masa ni umur dia 5 ke 6 bulan mcm tu la... sempena majlis naik buai untuknya... byk lagi pic yang menarik nantilah aku uploadkan lagi... baju + tengkolok tu pak long azman yang buat, lebihan baju songket mak su nawwar dulu. warna tema masa ni purple... sambungan dari warna tema majlis perkahwinanku ngan hubby dolu... lebihan decoration kawin dulu byk lagi, jadi untuk elak pembaziran masa tu guna je le ape yang ada... sekarang ni kalau zafran sendiri yang tgk gambar ni mesti dia tanya "mana adik ni ibu..." pasal sekarang zafran dah 4 tahun ma... petanda-petanda nak adik le kot... he.. he..


Monday, 30-Jun-2008 04:41 Email | Share | | Bookmark
Salam perkenalan...

Miawww...
he.. he.. ini anakku muhd zafran.



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net